COB led strip koud wit 5 meter - 480 leds p/m - complete set

SKU
COB6000Kcompleteset
Op voorraad
Aanbiedingsprijs € 39,95 Normale prijs € 69,95
Overzicht
COB LED strip koud wit 5 meter - 480 leds p/m - complete set

Kleur: 6000K helder wit
Aantal leds: 480 leds per meter
Lengte: 5 meter
Verbruik: 12 Watt per meter 
Breedte: 8mm 
Bescherming: IP20 niet waterdicht

Complete set met voedingsadapter.

COB LED Strip Koud Wit 5 meter - 480 Leds p/m - Complete Set

De COB LED strip koud wit 5 meter - 480 leds p/m - complete set is een perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een krachtige en energiezuinige verlichtingsoplossing. Deze COB LED strip heeft een hoge helderheid en is ideaal voor verschillende toepassingen zoals accentverlichting, decoratieve verlichting en algemene verlichting.

Specificaties

  • Voltage: DC12V
  • Type: COB-480Leds/M
  • Wattage: 12W/M
  • Kleur: 6000K (koud wit)
  • Breedte: 8mm
  • IP Klasse: IP20 (niet waterdicht)

Met een voltage van DC12V is deze COB LED strip energiezuinig en veilig in gebruik. Het type COB-480Leds/M betekent dat er 480 leds per meter op de strip zijn gemonteerd, wat zorgt voor een hoge helderheid en gelijkmatige verlichting. Met een wattage van 12W/M is deze LED strip krachtig genoeg om als primaire lichtbron te dienen. De koud witte kleurtemperatuur van 6000K zorgt voor een heldere, witte kleur die perfect is voor verlichting in commerciële en industriële omgevingen. Met een breedte van 8mm is deze COB LED strip gemakkelijk te installeren in verschillende ruimtes en toepassingen. De IP20 klasse betekent dat de LED strip niet waterdicht is en alleen geschikt is voor gebruik binnenshuis.

Complete Set

Deze COB LED strip koud wit 5 meter - 480 leds p/m wordt geleverd als een complete set. Dit betekent dat een voedingsadapter bij de strip is inbegrepen. Dit maakt het gemakkelijk om de LED strip direct na aankoop te installeren en te gebruiken. Als u de LED strip wilt dimmen, is een dimmer optioneel verkrijgbaar.

Toepassingen

De COB LED strip koud wit 5 meter - 480 leds p/m - complete set is perfect voor verschillende toepassingen zoals:

  • Accentverlichting: Gebruik de LED strip om bepaalde elementen in uw interieur te benadrukken zoals planken, vitrines en kunstwerken. De heldere verlichting van de COB LED strip zorgt ervoor dat uw interieur opvalt.
  • Decoratieve verlichting: Gebruik de LED strip om sfeervolle verlichting te creëren in uw interieur. De koud witte kleurtemperatuur zorgt voor een moderne en strakke uitstraling.
  • Algemene verlichting: Gebruik de COB LED strip als algemene verlichting in commerciële of industriële ruimtes. De hoge helderheid en gelijkmatige verlichting maken het gemakkelijk om een ruimte goed te verlichten.

De COB LED strip koud wit 5 meter - 480 leds p/m - complete set is ook geschikt voor gebruik in auto's, boten, campers en andere voertuigen. De energiezuinige LED strip kan worden aangesloten op de 12V accu van het voertuig en zorgt voor heldere verlichting in de cabine of bagageruimte.

Installatie

De installatie van de COB LED strip koud wit 5 meter - 480 leds p/m - complete set is eenvoudig en vereist geen speciale vaardigheden of gereedschap. De LED strip heeft een zelfklevende achterkant waarmee hij gemakkelijk op een schoon oppervlak kan worden bevestigd. Sluit de voedingsadapter aan op de LED strip en steek de stekker in het stopcontact. Als u de LED strip wilt dimmen, sluit u de dimmer aan tussen de voedingsadapter en de LED strip.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een krachtige, energiezuinige en veelzijdige verlichtingsoplossing, is de COB LED strip koud wit 5 meter - 480 leds p/m - complete set een uitstekende keuze. De hoge helderheid en gelijkmatige verlichting maken het gemakkelijk om verschillende ruimtes en toepassingen te verlichten. De complete set wordt geleverd met een voedingsadapter en is eenvoudig te installeren. Als u de LED strip wilt dimmen, is een dimmer optioneel verkrijgbaar. Met een breedte van 8mm is deze LED strip geschikt voor installatie in verschillende ruimtes en toepassingen.

Meer informatie
MerkLedOk
Kleur6000K koud wit
Spanning12v
Type LEDCOB
Verbruik12 watt per meter
Afmeting5 meter
Aantal leds per meter480 leds p/m
BeschermingIP 20 Niet waterdicht
Compleet of losComplete set
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:COB led strip koud wit 5 meter - 480 leds p/m - complete set
Uw waardering