Led lampen

In deze categorie vindt u onze diverse led lampen. 


Onze led lampen zijn zeer energie-efficiënt en hierdoor mileuvriendelijk. In tegenstelling tot traditionele verlichting wordt alle energie omgezet in licht. Bij de oude gloeilampen en spaarlampen gaat er energie verloren in de  vorm van warmte. Led lampen zijn hierdoor wel tot 90% zuiniger dan de oude lampen.


Naast de zuinigheid is het lange levensduur van led lampen een ander voordeel. Led lampen gaan tot wel 50.000 uur mee. Hierdoor zijn led lampen dus een duurzame oplossing. Verder zijn led lampen ook bestand tegen extreme weeromstandigheden en schokken.


Wij leveren led lampen met verschillende fittingen. Let u er op dat u de juiste fitting neemt. De fittingen die wij aanbieden zijn 


- E27 (Grote fitting)
- E14 (Kleine fitting)
- GU10 (Spots)
- GU 5.3 (Spots)

Naast de normale led lampen hebben wij ook led lampen die met afstandsbediening of zelfs met wifi werken. Dit zijn led lampen die van warm wit en koud wit licht kunnen geven en onze multicolor led lampen. De bediening gaat met behulp van een afstandsbediening of met een app op uw mobiele telefoon. Om deze strips via een app te bedienen heeft u nog wel een wifi module nodig.  Op 1 wifi module kunt u meerder led lampen op zetten.


Hieronder staan de verschillende fittingen afgebeeld.


led lamp fittingen
 

e 27 led lampled lamp E 14 kleine fitting led lamp GU10 spot gu 5.3 led lamp  
E27 led lampen E14 led lampen GU10 led lampenGU5.3 led lampen  
Geen producten gevonden voor deze selectie.