Led panelen

Led panelen


Led panelen zijn nu ook verkrijgbaar bij ledstripwinkel.nl Ideaal voor het vervangen van uw huidige tl buizen in bijvoorbeeld systeemplafonds. Bespaar ook enorm op uw energierekening. Ledverlichting is wel tot 90% zuiniger dan traditionele verlichting.


Onze led panelen zijn gemaakt van topkwaliteit leds met lange levensduur en felle helderheid. De leds zijn zuinig en duurzaam. U kunt dus besparen op het verbruik maar ook op onderhoudskosten. Het lange levensduur is mede dankzij de aluminium behuizing. Deze zorgt voor verspreiding van de warmte waardoor de leds minder heet worden. Dit heeft een zeer positief effect op de levensduur.


De panelen zijn uitgerust met afdekmateriaal dat meer dan 90% van het licht door laat en ook nog voor een diffuus effect zorgt. U krijgt dus veel licht maar u kunt er wel gewoon inkijken. Deze flikkervrije led panelen gaan direct aan en hebben geen opstarttijd nodig.   


Afmetingen:


De led panelen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en zijn vooral geschikt voor systeemplafonds. U kunt de panelen overigens ook monteren met een opbouwsysteem of hangkabels. De led panelen zijn verkrijgbaar in deze maten:


- 60 cm x 60 cm
- 30 cm x 120 cm
- 60 xm x 120 cm 


Soorten led panelen:


We hebben 3 verschillende led panelen in ons assortiment. De meest gangbare led panelen zijn de panelen die wit licht geven. Witte led panelen zijn verkrijgbaar in 3 tinten wit:


- Warm wit 3000K
- Natuurlijk wit 4000K
- Koud wit 6000K


Daarnaast hebben wij ook dual white led panelen. Bij deze panelen kunt u zelf de kleur van de witte paneel bepalen. Met behulp van de meegeleverde afstandsbediening kunt u de kleur zelf instellen tussen 3000K en 6000K


Tot slot hebben we nog de RGB multicolor led panelen. Deze panelen kunt u op alle mogelijke kleuren instellen en veranderen met de meegeleverde afstandsbediening.  


CE en ROHS gecertificeerd.

Geen producten gevonden voor deze selectie.