Led Strips RGB

Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Budget led strip RGB 10 meter - 30 leds p/m - COMPLETE SET
  Aanbiedingsprijs € 34,99 Normale prijs € 59,95
  Niet op voorraad
 2. Budget led strip RGB 3 of 5 meter - 30 leds p/m - COMPLETE SET
  Aanbiedingsprijs € 20,95 Normale prijs € 39,95
 3. Budget MUSIC led strip RGB 3 meter - 30 leds p/m - COMPLETE SET
  Aanbiedingsprijs € 22,95 Normale prijs € 39,95
 4. COB RGB led strip 5 meter - 756 leds p/m - complete set
  Aanbiedingsprijs € 69,95 Normale prijs € 99,95
 5. RGB LED strip met 120 leds per meter
  € 64,95
 6. USB RGB LED strip 200cm
  € 19,95
 7. Losse led strip rgb per 2,5 meter
  € 17,40
 8. Led strip RGB 50 meter waterdicht 220v high voltage
  Aanbiedingsprijs € 149,00 Normale prijs € 249,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

RGB LED STRIPSrgb led strip

RGB LED strips zijn multicolor ledstrips die zorgen voor een prachtige sfeerverlichting. RGB betekent rood, groen, blauw, omdat elke chip van een RGB LED strip deze 3 kleuren bevat. Met deze 3 basiskleuren is het mogelijk om alle kleuren inclusief koud wit te maken. Wilt u naast deze kleuren ook de kleur warm wit erbij, dan raden wij u aan om onze RGBW led strips te nemen. 

BEDIENING

Onze ledstrips zijn dimbaar. U kunt de RGB ledstrips minder fel of feller maken met een RGB controller en bediening. Bij bediening kunt u kiezen uit een afstandsbediening, wandbediening of smartphone. Voor bediening met uw smartphone maakt u gebruik van een wifi-module. Naast het dimmen kunt u natuurlijk met uw bediening ook van kleur veranderen of de ledstrip op een bepaald programma zetten.

COMPLETE SETS OF LOSSE LEDSTRIP

U heeft bij ons de keuze om een ledstrip als complete set te bestellen. Dit betekent dat bij uw ledstrip een voedingsadapter en een RGB controller met bediening wordt geleverd die kant en klaar gereed voor gebruik is. Naast een complete set kunt u er ook voor kiezen om een een losse ledstrip zonder controller en adapter te nemen. U neemt een losse ledstrip als u deze wilt aansluiten aan een accu van bijvoorbeeld  een caravan, camper, auto, vrachtwagen of boot.

3 SOORTEN RGB LED STRIPS: REGULAR, PRO en ULTIMATE

Wij hebben 3 soorten RGB LED strips in ons assortiment. De REGULAR RGB LED strip met 30 leds per meter, de PRO RGB LED strip met 60 leds per meter en de ULTIMATE RGB LED strip met 120 leds per meter. Deze RGB ledstrips zijn zeer zuinig zijn en hebben een hoge lichtopbrengst. De REGULAR RGB ledstrip verbruikt 7,2 watt, de PRO RGB ledstrip 14,4 watt en de ULTIMATE RGB ledstrip verbruikt maximaal 28,8 watt per meter. De ledstrips kunnen in 12V en/of in 24V worden geleverd.

BESCHERMING 

De RGB LED strip kan in allerlei soorten ruimtes toegepast worden. U kunt dan kiezen uit:

- IP20 niet-waterdichte RGB LED strips voor binnengebruik: deze ledstrips bieden geen bescherming tegen water en zijn alleen geschikt voor droge plekken zoals plafondverlichting, meubelverlichting, kastverlichting en apparaatverlichting.
- IP65 spatwaterdichte RGB LED strips: deze ledstrips beschermen tegen waterspatten en lichte stoten en kunnen gebruikt worden in bijvoorbeeld de badkamer, keuken, toilet en op plaatsen waar het licht vochtig is en de ledstrip aangeraakt kan worden.
- IP68 volledig waterdichte RGB LED strips voor buitengebruik en onder water: deze ledstrips zijn bestand tegen regen en geschikt voor gebruik in o.a. uw tuin, zwembad, aquarium, vijver, badkamer en andere vochtige plaatsen.