Profielen

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Led profiel voor ledstrips. Voor een perfecte afwerking zijn deze aluminium led strip profielen onmisbaar.

Gebruik deze profielen voor en professionele afwerking, bescherm de ledstrip tegen externe factoren en oververhitting en verleng hiermee de levensduur van uw ledsrtrip. Beschikbaar in verschillende vormen en afmetingen. 

Led strips kunnen toegepast worden op diverse ondergronden. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u de strip moet aanbrengen op een poreuze ondergrond of grof hout. De plakstrip op de achterzijde van de led strips zijn hiervoor niet geschikt. Of u wilt led strips aanbrengen op een vochtige plek. Ook hier zal de plaklaag van de strip waarschijnlijk niet goed plakken. 

Voor deze omstandigheden is het gebruik van led profielen dus ideaal. 

Wij hebben verschillende soorten aluminium profielen in onze assortiment. Zo heeft u de keuze uit inbouw profielen maar ook diverse led profielen die geschikt zijn voor opbouw. Daarnaast hebben wij verschillende profielen die in een hoek geplaatst kunnen worden. Zo kunt u het licht in een hoek 30, 45 of 60 graden laten schijnen.

Ten slotte hebben wij diverse afdekkappen beschikbaar. Zo hebben wij transparante kapjes die ervoor zorgen dat het licht 100% doorschijnt. Plaatst u de strips in zicht dan kunnen wij u de  mist witte of melk witte kapjes aanraden. Dankzij deze led profiel kapjes worden individuele ledjes minder zichtbaar