Keukenledstrips

Ben je uitgekeken op je oude keuken? Opknappen of vernieuwen? In beide gevallen geldt:

Tover je keuken om tot een sfeervolle plek met ledstrips.

keuken met led stripsErvaar de elegantie van onze ledstrips keukenverlichting op uw keukenkastjes
De tijden van het wegstoppen van de keuken in een klein hoekje zijn voorbij. De trend van nu is groot, licht, sfeer en elegantie in de keuken. Hierbij speelt natuurlijk sfeervolle verlichting een belangrijke rol in onze moderne keukens.

Ledstrips keukenverlichting, de nieuwste trend in de keuken. Speel met de kleuren en ervaar hoe een ledstrip sfeerbepalend kan zijn voor de uitstraling van uw keuken. Geef je keuken een nieuwe look en maak er een plek van om echt in te leven en geniet, geniet in het licht van weelde. Met onze ledstrips keukenverlichting is vrijwel alles mogelijk. Ze zijn niet duur en zijn makkelijk te monteren.

Een echte keuken om in te leven

Met onze dimbare keukenledstrips creëer je verrassende, contrasterende tinten. Heerlijk om in te werken. Ledstrips keukenverlichting heb je in alle maten en kleuren, warm wit en koel wit. Ze zijn dimbaar en spatwaterdicht. Ze zijn heel eenvoudig toe te passen op verschillende plekken in de keuken zoals;

- onder en boven de keukenkasten

- als werkbladverlichting

- op een keukeneiland

- bij de keukenplinten

- in de kasten en laden

en meer

Onze keukenledstrips zijn inkortbaar. Kortom, alle opstellingen zijn mogelijk. Nieuwsgierig geworden? Vraag naar de mogelijkheden. 

 

led strips onder keukenkasten

In een handomdraai naar een designkeuken. Makkelijk en goedkoop. Hoe?


Met onze ledstrips keukenverlichting zal uw keuken direct bij binnenkomst al opvallen door de eenvoud en elegantie van het licht. Vooral in donkere dagen. Deze strakke design van hoogwaardig kwaliteit maakt uw keuken een gezellige en aangename plek waar u elk moment van de dag kunt genieten. Keukenledstrips zijn makkelijk aan te brengen en gereed voor gebruik. Ze worden compleet als set aangeleverd met voeding en stekker. Op onze ledstrips keukenverlichting zit 2 jaar garantie.

Speel met de kleuren, combineer verschillende ledstrips en ondek hoe sfeerbepalend een ledstrip kan zijn voor de uitstraling van uw keuken. Benieuwd naar de verschillende soorten ledstrips keukenverlichting en het effect van de kleuren? Bekijk dan zeker onze voorbeelden op onze site.

  

Warm wit, koud wit of RGB multicolor led strips

Bepaal zelf welke kleur u gebruikt. U kunt kiezen voor warm witte led strips, dit zorgt voor een gezellige sfeer in uw keuken. U kunt ook kiezen voor koud witte led strips als effectief werkbladverlichting of juist een stralend effect. 

Als u wilt spelen met licht en bijvoorbeeld uw eigen kleur wilt bepalen gebruik je natuurlijk onze multicolor rgb led strips. Laat uw stemming bepalen welke kleur u gaat gebruiken.

Aluminium profielen

Voor optimaal gebruik raden wij het aan om aluminium led profielen te gebruiken. Deze profielen bieden goede bescherming tegen externe factoren en verlengen bovendien het levensduur van de led strip. We hebben verschillende soorten led profielen in ons assortiment. Deze zijn verkrijgbaar in o.a. de kleuren; wit, zwart of zilver. Voor iedere keuken hebben wij wel een passende oplossing.

Kast en lade led strips met sensor

Bijzonder geschikt voor gebruik in keukens zijn de complete sets met infrarood sensor: Led strip met bewegingssensor De set bestaat uit een led strip van 42cm in een aluminium profiel. De meegeleverde sensor reageert op beweging. De strip gaat dus aan bij het openen van een kastdeur of een lade en gaat vervolgens weer automatisch uit. Ideaal dus voor gebruik in de keuken, met name op plekken die donker zijn.

 Keukenledstrips, badkamer, woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, trapverlichting, caravan, vrachtwagen, boot, hoeken, tv, tuin, koof, plafond, erker, muziek

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina